co mohu2

Komunikační strategie, díky které si klienti vyberou právě vás

  • Co je výstupem: Jak se odlišit v očích zákazníka. Určíme USP (unikátní nabídka zákazníkům), pojmenujeme vaše silné stránky a dostanete doporučení, jakou pozici zaujmout vůči konkurenci
  • Pro koho: Zaběhnuté byznysy, které mají alespoň desítky spokojených zákazníků

Díky komunikační strategii jsem některým produktům i zdvojnásobil obrat. Nejlepší texty jsou totiž vždycky podložené výzkumem a daty. A přesně to tu budeme řešit.

Pomůžu vám vytvořit komunikační strategii, se kterou si ujasníme USP (unikátní nabídku zákazníkům), co jsou vaše silné stránky a jak je jednoduše komunikovat. A taky jak se pozicovat vůči konkurenci. Prostě… Jak se odlišit, aby si zákazníci vybrali právě vás.

Kromě hloubkových rozhovorů s vámi je strategie postavená na rozhovorech s vašimi spokojenými zákazníky a analýze konkurence.

Ujasníte si díky ní, proč od vás zákazníci kupují. A co říct dalším lidem, aby vám zaplatili i oni.

Strategie je podklad pro texty třeba na homepage nebo produktovou stránku.

Slouží navíc pro další marketingové aktivity. Víte, na koho cílit a co dát třeba do bannerů (snížíte tak nákladnost propagace). Pochopíte taky, jaký typ článků vám přiláká tu správnou cílovku (ať nepíšete blogy, co vám nic nevydělají). A získáte ideální zákazníky, kteří vás samým nadšením budou doporučovat dalším lidem.

Textařská první pomoc – nejdůležitější rady, abyste nepřicházeli o zakázky

  • Co je výstupem: 1 konzultace webové stránky se sadou doporučení, jak ji vylepšit
  • Pro koho: Zaběhnuté byznysy i nové projekty

Uvědomujete si, že váš web není dokonalý. Ale ještě do něj nechcete investovat desítky tisíc.

V první pomoci se zaměříme na několik největších problémů v komunikaci vašeho webu. Ty můžete na základě zpětné vazby vyřešit během několika hodin.

První pomoc je balík ideální na vyzkoušení vzájemné spolupráce. Dostanete s ním praktické rady, jak vylepšit třeba homepage nebo produktovou stránku. Zaměřujeme se typicky na stránky, jejichž úprava může přinést okamžité výsledky.

Copywriterská první pomoc stojí 2 500,- Kč a zahrnuje hodinu přípravy + 30-60minutovou konzultaci. Délka hovoru záleží na složitosti webu. A pokud budete mít doplňující dotazy, hodinu v pohodě využijeme.

Komunikační strategie je podklad pro texty třeba na homepage nebo produktovou stránku.

Prodejní stránky, které nakopnou vaše konverze

  • Co je výstupem: Prodejní stránka (třeba landing page) psaná pro 1 cílovou skupinu, ze které vyplynou texty pro výkonnostní marketing
  • Pro koho: Zaběhnuté byznysy, které mají alespoň desítky spokojených zákazníků

Pochopte 1 cílovou skupinu tak, že si vás zamiluje.

V copywritingu to často znamená texty napsané úplně obyčejně. Ale s tak výstižným obsahem, že holky zahazují kalhotky a tlustí kluci běží do posilovny.

Klíčem k takhle úspěšné stránce je komunikační strategie, kterou vždy připravuju před sepsáním prodejního textu.

Prodejní stránka detailně popisuje, co cílovou skupinu trápí. Vysvětluje, jak právě vaše řešení pomáhá s dosažením vytoužených výsledků. Důležité jsou proto konkrétní příklady vyřešených problémů nebo úspěchů, kterých vaši zákazníci dosahují.

Návštěvníci webu přicházejí s otázkou, proč by měli nakoupit zrovna od vás. A odcházejí s přesvědčením, že žádné lepší řešení neexistuje.

Zpětná vazba pro copywritery, kteří chtějí být špičkou ve svém oboru

  • Co je výstupem: Doporučení, jak text vylepšit, pomocí komentářů v Google Documents nebo ve Wordu
  • Pro koho: Pro profesionální copywritery

Určitě to znáte. Od vlastního textu je náročné mít odstup. Při sebelepší snaze je těžké na něj koukat očima člověka, který o tématu nic neví. Je pro vás výzva posoudit, kde to nemusí být srozumitelné. A kde zas naopak vysvětlujete věci, které jsou naprosto jasné.

I já občas zapomenu na některé copywriterské triky a pohled dalšího člověka prostě pomáhá k lepšímu výsledku.

A jako člověk, který profesionálně píše 12 let, často vidím prostor ke zlepšení i u ostřílených copywriterů. Jsem jako editor, co říká: „Hele a nebylo by lepší, kdybys tady…?“

Za tuhle službu kolikrát platím jiným copywriterům i já.